Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

20 Nisan 2011 Çarşamba

Yenilikler , Bizden Haberler

Haftasonu yazımızı henüz yazamadım, doğumgünümüz vardı, fotolarla ekleyeceğim.Ama ondan önce minik prensesimin dün akşam fark ettim ki bir dişi daha çıkmış, onu tarihe not almalı ilk olarak :)
 
Geçtiğimiz hafta sıkıntılıydı prenses, gece uykuları düzeni bozulmuştu, huysuzdu ve sürekli dişleri kaşınıyordu, bir de üstüne sık tuvalete çıkma, öksürük ve burun akıntısı, hepsi diş belirtisiydi, anlamıştım, sık sık kontrol ediyordum ama 2 gündür bakmamıştım, dün akşam serçe parmağımı hanımefendi izin vermese de, habire parmağımı ısırsa da :) damağında gezdirdim veeeee bir de baktım ki sol altta dişi patlamış, alttaki resimde de görebileceğiniz gibi birinci azı dişimizin ilki çıktı.Umarım diğerleri de peşpeşe kolaylıkla gelecektir.



Bu arada akşam yine küçük hanım marifetlerini gösterdi annesine, prenses çok hareketli, kıpır kıpır,hiç yerinde durmayan ve şu ara merak düzeyi en üst seviyeye yükselmiş bir küçük kelebek. E böyle olunca büyüklerimiz ve biz sürekli uyarılar ve hayırlarla geçiriyoruz tüm günü ve akşamı, bizimkiler hanım kız olmayı öğretmişler prensese :) hanım kız – nergiz sude, yan yana şu anda çok iyi durmayan tamlama ve isim :) ama büyüyünce tabii ki hanım kız olacak, yani umarım. Hiç istemediğim bir şeydir şımarık çocuk modeli, neyse göreceğiz bakalım. Hanım kız ol dendiğinde iki elini göbeğinin üstünde birleştirip poz veriyor fıstık.

Bir de büyük dayısının horlama taklidini yapıyor, artık kim ne yapıyor dendiğinde hep bir eşleşme var kafasında, oluştu bizim sayemizde, Neslihan teyzen ne yapıyor dendiğinde ellerini bacaklarına vuruyor, çünkü teyzemiz gülerken, kahkaha atarken hep bacaklarına vurur ellerini :)
Dayımızı da uyurken ve horlarken görmüş, ne yapıyor dediğimizde hoooooooorrrr sesini gırtlağından bizler gibi çıkartıyor fıstık, fıstık demişken bu arada yanaktan fıstık almayı da geçtiğimiz hafta sonu öğrendi, çok fena sıkıyor minik parmaklarıyla :)

2 yorum:

  1. minik kelebeğinize kocaman bir maşallah.Çok şirin,yüzü gibi güzel bir ömrü olsun umarım...

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederiz güzel sözler için, amin inşallahhhh :)

    YanıtlaSil